Aangepaste kerkdiensten en bijbelstudie

Vanaf 1 juli 2020 hebben wij aangepaste tijden voor de kerkdiensten en bijbelstudie:

  • zondagochtend bijbelstudie om 08:30 uur (bidstond om 08:00 uur)
  • zondagochtend 2 kerkdiensten om 09:30 en 11:00 uur (met vertalingen om 11:00 uur)
  • zondagmiddag en -avond 2 kerkdiensten om 16:30 (bidstond 16:00 uur) en 18:00 uur (met vertalingen om 18:00 uur)
  • woensdagavond 1 kerkdienst om 19:30 (bidstond 18:30 uur)

Ik wil gewoon een keer naar de kerkdienst. Wat nu?

U bent van harte welkom om te komen! Wilt u wel de gegevens in het formulier hieronder invullen? Dan kunnen wij een stoel voor u reserveren.

Hoe zit het met de kinderen?

Voorlopig is er alleen oppas op zondag om 11:00 en 18:00 uur en op woensdag om 19:30 uur. Er is dus geen oppas tijdens de Bijbelstudie of tijdens de andere diensten.

Om 11:00 uur is er kinderkerk en om 18:00 is er zondagsschool. Dit is voor kinderen t/m groep 8. Kinderen mogen ook in de kerkzaal zitten als ze dat liever willen.

Waarom moet ik mij aanmelden?

Wij moeten in verband met RIVM richtlijnen van voren weten wie er naar welke dienst komt. Op deze manier voorkomen wij dat wij met teveel mensen in het gebouw zitten. Wilt u daarom aangeven welke dienst(en) uw voorkeur hebben? Mensen van de Zwolle kerk die zonder kinderen komen, verzoeken wij om zich voor de zondagdienst van 09:30 en 16:30 uur op te geven. Dit omdat er te weinig ruimte is bij de ‘vroege’ diensten. Mensen met kinderen en mensen die vertaling nodig hebben, kunnen niet naar één van de andere diensten toe. Heeft u vertaling nodig, dan is dat op zondag alleen beschikbaar voor de diensten van 11:00 en 18:00 uur. Woensdags is er altijd vertaling.

Hoe moet ik mij aanmelden?

Uw keuze kunt u in het formulier hieronder duidelijk maken. U kunt aangeven dat u eenmalig komt, of u kunt aangeven welke diensten u voortaan iedere week wil bijwonen. Als u aangeeft welke dienst(en) uw vaste diensten worden, hoeft u zich maar één keer op te geven.

Mocht u zich opgegeven hebben maar u kunt uiteindelijk toch niet komen, wilt u dat dan ook doorgeven? Dan kan eventueel iemand anders naar de betreffende dienst komen.

Vanuit overheidswege moeten wij iedereen die onze diensten bezoekt, vragen naar hun gezondheid en die van hun huisgenoten. Voordat u zich opgeeft, wilt u dan eerst deze pagina lezen?