Aangepaste kerkdiensten en bijbelstudie

Vanaf 1 juli 2020 hebben wij aangepaste tijden voor de kerkdiensten en bijbelstudie:

  • zondagochtend bijbelstudie om 08:30 uur (bidstond om 08:00 uur)
  • zondagochtend 2 kerkdiensten om 09:30 en 11:00 uur (met vertalingen om 11:00 uur)
  • zondagmiddag en -avond 2 kerkdiensten om 16:30 (bidstond 16:00 uur) en 18:00 uur (met vertalingen om 18:00 uur)
  • woensdagavond kerkdienst om 19:30 uur (met vertalingen)

Ik wil gewoon een keer naar de kerkdienst. Wat nu?

U bent van harte welkom om te komen! Wilt u wel de gegevens in het formulier hieronder invullen? Dan kunnen wij een stoel voor u reserveren.

Aanloopperiode van 1 juli tot 15 juli

Vanaf 1 juli mogen wij met meer in grotere aantallen bij elkaar komen. Aangezien wij nu nog niet weten hoe druk het zal worden, is er de eerste weken nog geen plaats voor kinderen!

Hoe zit het met de kinderen?

Vanaf woensdag 15 juli is er weer oppas. Voorlopig is er alleen oppas op zondag om 11:00 en 18:00 uur en op woensdag op de vroege dienst om 19:00 uur. Er is dus geen oppas tijdens de Bijbelstudie of tijdens de overige diensten.

Vanaf zondag 19 juli is er om 11:00 kinderkerk en om 18:00 is er zondagsschool. Dit is voor kinderen t/m groep 7. Om dit in goede banen te laten lopen, is er gekozen om de groep kinderen in tweeën te splitsen. Kinderen mogen óf naar de kinderkerk, óf naar de zondagsschool. De overige diensten mogen kinderen (zoals het er nu uitziet) wel in de kerkzaal zitten. Wanneer blijkt dat er dan toch te weinig stoelen voor volwassenen overblijven, kan dit aangepast worden. Het is lastig inschatten hoe druk het uiteindelijk gaat worden en zeker in de vakantietijd. We vragen je om je begrip.

Waarom moet ik mij aanmelden?

Wij moeten in verband met RIVM richtlijnen van voren weten wie er naar welke dienst komt. Op deze manier voorkomen wij dat wij met teveel mensen in het gebouw zitten. Wilt u daarom zo snel mogelijk aangeven welke dienst(en) uw voorkeur hebben? Mensen die zonder kinderen komen, verzoeken wij zo veel mogelijk om zich voor de dienst van 09:30 en 16:30 uur op te geven. Heeft u vertaling nodig, dan is dat op zondag alleen beschikbaar voor de diensten van 11:00 en 18:00 uur. Woensdags is er ook vertaling.

Hoe moet ik mij aanmelden?

Uw keuze kunt u in het formulier hieronder duidelijk maken. U kunt aangeven dat u eenmalig komt, of u kunt aangeven welke diensten u voortaan iedere week wil bijwonen. Als u aangeeft welke dienst(en) uw vaste diensten worden, hoeft u zich maar één keer op te geven. Hou met uw voorkeur wel alvast rekening met wat er vanaf 15 juli mogelijk is.

Mocht u zich opgegeven hebben maar u kunt uiteindelijk toch niet komen, wilt u dat dan ook doorgeven? Dan kan eventueel iemand anders naar de betreffende dienst komen.

Vanuit overheidswege moeten wij iedereen die onze diensten bezoekt, vragen naar hun gezondheid en die van hun huisgenoten. Voordat u zich opgeeft, wilt u dan eerst deze pagina lezen?