Aanmelden rally pastor Greg Mitchell

Vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober hebben wij een livestreamrally met pastor Greg Mitchell. De dienst op vrijdag begint om 19:30 uur. Op zaterdagochtend zijn er 2 seminars, dit begint om 10:00 uur. Op zaterdagavond is er weer een dienst die om 19:30 uur begint.

In verband met coronamaatregelen kan er helaas maar een beperkt aantal mensen naar de kerk komen tijdens de rally. We proberen zoveel mogelijk mensen de kans te geven om er iets van mee te maken, daarom kun je jezelf helaas maar voor 1 dienst opgeven.

We kunnen niet garanderen dat iedereen die zich opgeeft, ook daadwerkelijk kan komen.

Om te zorgen dat meer mensen het mee kunnen maken, is het ook mogelijk om de dienst in de One80-zaal te volgen. Wanneer je je opgeeft voor 1 van de diensten, kan het dus zijn dat je óf in de kerkzaal óf in de One80-zaal zit. Vanwege het beperkte aantal plaatsen, kunnen kinderen helaas niet meekomen.

Hieronder kun je aangeven welke dienst je voorkeur heeft.

Wij laten bijtijds weten of je kunt komen. Wanneer het vol is, publiceren wij dit op onze website. Ben je onverwachts verhinderd om te komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten door ons contactformulier in te vullen. Dan kan iemand anders voor jou in de plaats.

zwolle web design