Livestream kerkdiensten

Via onze livestream kunt u de kerkdiensten en preken live en online volgen in het Nederlands, Engels, Spaans en Chinees. Omdat de COVID-19 (corona) maatregelen nog steeds van kracht zijn, zullen de diensten en One80-activiteiten voorlopig niet in het kerkgebouw, maar alleen via internet te beluisteren en te zien zijn.

Online een preek luisteren

Online één van onze preken luisteren is heel eenvoudig. Elke week zijn onze kerkdiensten en preken online te volgen via internet. Wat u daarvoor nodig hebt is een goed functionerende internetverbinding en een smartphone, tablet, notebook, laptop of desktop computer.

Gebed

Wilt u online een gebedsverlangen indienen? Dat kan. Stuur uw gebedsverlangen tot uiterlijk een kwartier voor aanvang van de dienst in. Gebedsverlangens die we op een later moment ontvangen, nemen we mee naar de volgende dienst.

Giften

Wilt u ons veilig en eenvoudig, online financieel steunen? Dat kan met iDEAL. We beschikken over de ANBI-status, wat u als donateur belastingvoordeel kan opleveren. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over onze kerkdiensten, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag.